Mijn portfolio


Website begeleiding voor Kiki's Kloset

"Na opstart van mijn eigen blog via WordPress liep ik tegen behoorlijk wat inrichtingsproblemen aan. Ook was ik niet goed zichtbaar in Google, waardoor mijn site niet goed gevonden werd. @noes heeft de inrichting voor mij geoptimaliseerd en geholpen met een goede vindbaarheid voor Google. Wat ik erg fijn vond was de kennisoverdracht, want nu kan ik ook zelf zorgen dat ik in Google gevonden wordt".

Kiki Hasselton, Blogger Kiki's Kloset


Nieuwe website voor Van den Brandhof Interieurbouw

"Om mijn klanten een indruk te kunnen geven van de projecten die ik zoal heb uitgevoerd, wilde ik een nieuwe website laten maken. Ik heb @noes ingeschakeld om mij te adviseren bij de CMS keuze en mij te begeleiden bij het inrichten en vullen van de website. Het proces verliep vlot en door de training die ik heb gekregen, kan ik nu heel zelfstandig aan de slag.

Martin van den Brandhof, eigenaar Van den Brandhof Interieurbouw


Nieuwe huisstijl voor B&R Productions

B&R Productions heeft de shop volledig verbouwd! Met een totale make-over kon ook de huidige huisstijl niet achterblijven. @noes heeft een nieuwe huisstijl gemaakt met allerlei marketingmaterialen, zoals een corporate brochure, visitekaartjes, bannerdoek en flyers voor de openingsdag van de shop.


Brochure voor Mersman Thuiszorg

"Mijn medewerkers bleken behoefte te hebben aan een tastbare folder om deze neer te leggen bij de ouderen die zij bezoeken. Ik heb Noescha ingeschakeld om een corporate brochure te ontwikkelen. Na even kort gesproken te hebben over de diensten die Mersman Thuiszorg biedt, heeft Noescha de volledige teksten geschreven en de brochure ontwikkeld en geprint. De prijs-kwaliteit verhouding is zeker naar wens".

Kevin Westbeek, eigenaar Mersman Thuiszorg